Friday, 18 April 2014

Routine harian Mr RED EGO and I

everyday is the same. Nothing miracle happen. I mean, Yet! haha

"Dulu aku sendiri..Kini masih sendiri...." See, tiap-tiap pagi menyanyi lagu yg sama sebab memang kena dengan diri sendiri. I am 21 years old and yet still single. There is no man could enter my private site, my heart. Actually, there is no man interest on me..not even approach me! Hahaha
Hence, here i am, with blog and my lovely bike mr. red ego. Dialah peneman setia dikalau aku kesunyian. Start enjin BRoooM brooM merayap kemana-mana. But, most of the time pergi kelas jer laa..

Final sem is approaching me instead, Ya Allah, banyaknya presentation, group assignment, acting, etc. Tersangatlah busy, lecture nih macam pakat-pakat bagi dateline minggu yang sama. sengaja jek! huhuu

Di masa-masa busy ni nasih baik selera makan memuncak. Al maklum jalan sikit ke kelas, ada stalls jual cupcakes, pavlova, cream puff, Kimbab, mini pretzel. Berlubang dompet kalau sepanjang sem ada jualan macam ni! 

tumpang promote product group TESL,awesome lah! mereka ada jual kimbab (mirip sushi tp bukan sushi) cekap betul mereka berniaga, pandai masak makanan korean pulak tu. it tastes good, seriously! they cooked only in the class but cleanliness 100%. hari ini last day. so, i nak promote kat you all gambar jelah..hihii




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...