Wednesday, 23 October 2013

Waiting For My MR.EGO aka MR.RED

Assalamualaikum w.b.t


Perghh, berhabuk dah blog sy! bila check akhir update adalah 17 Sept yg lepas..eh Hello, sekarang dah 23 Oct... Kemana menghilang??

Oke, alasan pertama, sy bz sebagai belajar baru..yer laa First sem macam-macam nak kena adapt.then, alasan kedua, takdek cerita menarik sebab hidup sy pergi kelas, balik kelas, pergi kelas, balik dan tidur! Takdek kelainan langsung! sy pon boring...

Now, I'm here, for a while..pastu menghilang lagi..kahkah

Detik yang Dinantikan.. I got my mr. Ego! finally, yeah! senyum melebar jer dah nih..kihkih
Lama punya pilih, akhirnya sy pilih YAMAHA EGO LC.. it's much expensive compared to ego S. However, its smart bebe! boleh simpan helmet, takdek lah aku berat menjinjit helmet ke hulu ke hilir.. Andai ciK Nabilah melihat entry ini..SILAKAN JEALOUS!! haha
I choose the red one...actually i hate red but since there is nothing much bright than red, so I choose it! Senang gerak malam, suma boleh nampak THE RED One..SILA BERHENTI! kahkah.. 

Thanks to my beloved brother and his daughter.. harini macam datin duduk dibelakang dan arah nak kemana.. :D

Well, nnt bila dah dapat..i will update the picture..

Btw, Raya Haji dah lepaskan.. Alhamdulillah sy dapat pulang dan beraya bersama keluarga.. Mid term break pon sekali dengan cuti raya haji, sebab tu sy dapat seminggu cuti.. Universiti lain start lebih awal.. Most of the time, i just sitting in my room when others are visiting relatives on Raya day..Boleh pulak demam time raya?! dah seminggu lebih selsema dan takdek tanda-tanda nak baik. Ubat dah telan berpuluh-puluh biji, hampir jd ketagih dah nih! OPPss! akibatnya, orang lain makan rendang, sy makan pills! X(

pesanan IKHLAS dari penulis blog:
HATI-HATI DI JALAN RAYA


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...