Monday, 8 April 2013

mY 20th biRthDaY

Syukur kehadrat Allah.s.w.t...


Happy birthday to ME, happy birthday to Me...again! happy birthday to ma... (tepuk sikit!) haha



Tepat pada hari Rabu bersamaan 3 April yg lalu, maka genaplah umur saya yang ke-20...Wahh, dah menginjak ke angka dua..MashaAllah, cepatnya masa berlalu. I thought I just anak hingusan but indeed I am a lady now! Anak dara mak saya... :)


Tak ada kek secret recipe.. main redah beli kek coklat rm7 dekat pasar malam PJ. cukup lah nak memenuhi syarat potong kek. Tiada hadiah istimewa juga dari keluarga. Mungkin mereka anggap saya dah besar kott!! but, seriously i need something as a memory~~ orang tak tiap-tiap hari sambut birthday tau..hmm..ok fine....sedih sorang !

Happy that my mum still remember my day..because almost everyday tiap kali telefon "mak, jangan lupa tarikh keramat 3 April tau".. and guess what, my mum ups sikit my pocket money bulan nih..Yeah, Alhamdulillah...

Happy belated to my twin Nurul Anasuha. She also celebrates her 20th birthday..Glad to know who has the same birthdate.. macam dah jodoh kami pon teman sebilik..semoga Allah tunaikan impian dia mendapat balasan "surat taaruf" dari insan bernama Amin (nama singkatan). Dia begitu mengharapkan balasan 'cinta' sedangkan saya pula sebaliknya.


betul lar orang kata, bila anak dara sunti nih cepat sahaja org nak petik..main copp. Belum habis belajar kot! maaf laa kepada yang telah tawar hati dengan saya, andai penolakan saya agak extreme. Maka fahamilah saya masih bergelar seorang mahasiswi yang masih jauh perjalan hidupnya. Tipu lar kalau saya tak pernah sayang. Namun ini adalah jalan yang terbaik for both of us. Andai juga dalam beberapa tahun lagi jodoh kita masih diperkuat dan sekiranya kita masih 'single' maka tak mungkin akan saya tolak...tapi awak kenalah 'ngorat' saya dulu, taknak lah main orang tengah macam sekarang nih... hehee.. kawan saya semua cakap awk tak serious pun, betul ke??? saya pon acah-acah lah buat tak serius..saya nak tengok effort awk dulu barulah berhasil..haha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...