Thursday, 18 April 2013

cfs iium----> SMAC13









Assalamualaikum w.b.t.. lama sudah tak update entry di ruangan blog. Al maklum busy teramat, mengalahkan PM jerr dah rasanya.

Baru-baru ini CFS IIUM telah mengadakan SMAC13 yg bertemakan "today we are athletes tomorrow we are Islamic Warriors"


Acara ini memang wajib diadakan dan ramai yang terlibat. Termasuk lah hamba Allah ini. Walaupun sibuk dengan assignment, masih 'terpaksa' menyempatkan diri untuk turun padang bagi memeriahkan acara. 

Malu jugak rasa hati, tebal jugak muka ni hah waktu bersorak. Kami kan cheers untuk pasukan BENCOM students. Keriuhan kami jelas terdengar sekitar court. Opps, kami hanya bersorak ketika sisters bertanding sahaja. Kalau brothers tu kami just claps...(walau dlm hati menjerit kegeraman) hihiii

Sedikit mendukacitakan apabila pasukan kami tidak menang. Dengan jumlah ahli kami yang sedikit, tambahan lagi brothers cuma minority memang menjadi faktor kumpulan kami terancam. Thanks a lot brothers yang sudi melibatkan diri. Kalah menang adat bertanding. Yang penting ada semangat pasukan! yeah!


sebahagian gambar telah diupdate..sebahagian lagi biarlah kekal dalam simpanan saya. :D
































kenapa semua gambar brothers?? 
hehe.. ada jer gambar sisters tapi macam kurang appropriate pulak nak uploads.. 
okeh, tunggu close ceremony nanti akan diupdate contingent yang mana menang..haha
Go, supporters!!! 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...