Thursday, 28 February 2013

We are the torchbearers of the Ummah

Assalamualaikum...

Apa habaq semua?? (macam ad orang baca jerr)

Entry kali ni lambat diupdate berikutan jadual class yg padat dan assignment yang MAMPAT.
Mimpi ngeri baru saja pergi..shuh shuh..!!!!

For the first time dalam hayat kami berlima (saya, Syahida, Nisrin, Ana, Yana) menyertai Ibadah Camp anjuran Leadership and Training department. Memang tak disangka-sangka kami dapat join dan dapat kenal ramai rakan-rakan baru (perlu mention ke??). Kerja yang kami lakukan tak sesusah mana, just prepare supaya semuanya berjalan dengan lancar dan bangun awal pagi. Memang tak sangka juga aku dilantik (Yana undi nama saya)  menjadi Setiausah. Alamak, waktu itu, memang tak tahu apa nak buat, apa peranan dan hari kejadian saya nak buat apa..tidur dekat bilik?? tolong biro-biro lain??? atau duduk saja-saja??? seriously memang konfius. Yang pasti kerja kena buat, I Must do something. tak kira laa kerja setiausaha just buat report selepas hari kejadian.




Jeng jeng.. beria jerr nak upload gambar!!!!


Barisan-barisan students dari pelbagai bidang. 
sah-sah depa ni brilliant..haha

kerja berkumpulan

leader memerhatikan kerja-kerja

Foreigner pon ada wow!!

ramai yang menonton

perbincangan


sesi presentation
Oke, habis utk peserta-peserta..meh kita jelajah muka-muka baru dari pelbagai biro


ready for work! 

muka-muka fresh..

1....2...3..CLICK!

tidak ketinggalan...


kejap! ada yang tertinggal tak ea??? hmmm..barisan muslimin tak ada...


macam tak nak masuk pulak..puas dah upload, tak mboh!!
we are really had fun together!! report pon sudah dihantar. Alhamdulillah....








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...