Saturday, 9 February 2013

pre-Birthday Nana




Taraaaa!!! simple je picture profile page jemputan utk birthday party my little niece..Simple je sempat buat sebab majlis tu esok dan nak kena update dekat fb nya malam ni jugak.. memang kelam kabut. 

Orang-orang yang dijemput pon  tak ramai.. buat kecil-kecilan aja..close-party..
Plan awal nak buat makan-makan sikit
dan beberapa permainan.. Tengok laa esok macam mana :D

Untung laa my niece tu, tarikh birthday jatuh pada public holiday, so semua family members sure cuti.. Jadi kami nak ambik kesempatan ini nak berkumpul bersama, beramah mesra.

my other nephew siap beli pistul air rm16 sebab nak main tembak-tembak.. But, dia ja yang ada pistul air tu..Macam mana tu???

Ada pula seorang family member ter-xcident motor. Dengar khabar ada luka-luka kecil dan hilang ingatan sikit. Alhamdulillah cuma jadi pesakit luar dan hari ini dah dibernarkan pulang.
so, adakah dia akan join party ini??


Harap sangat ahli keluarga dapat beri kerjasama dalam menjayakan party ni...

May Allah bless you always.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...