Sunday, 30 December 2012

Segmen:Memori 2012 Terpahat di Ingatan?

Assalamualaikum....

Hai semua, saya rasa 'terseru' untuk join segmen ini..dia punya tajuk memang menarik sebab Tahun 2012 kan dah nak melabuhkan tirai [bye2 2012!! Hye 2013] <3 p="p">



                                                   Yang nak join juga boleh KLIK sini..


Apa yerr memori yg terpahat kukuh dlm kotak ingatan ni?? Hmm..jap2 nak bukak my cute DIARI ..Hehheh

First and foremost, Alhamdulillah tahun ini dapat lagi ikut Family bercuti dalam dan luar negara... Terasa lagi kemanisan 'bulan madu bersama famili' uhukk (masih single)..haha. saya memang suka travel dan dah menjadi impian saya untuk travel keseluruh pelusuk dunia..Insyaallah.


Yg diatas tu picture yg diambil dalam pertengahan bulan 5 sewaktu bercuti ke Hong Kong...Muka nmpak 'penat' sbb seharian berjalan..huhuu




Yang ini pulak diambil ketika bercuti ke Cameron pada penghujung bulan 11.. Ramai kan famili saya??? ni baru sebahagian aja....hihiii

So, ni laa memori yang manis-manis saya bersama Famili Tersayanggg...YEhaaa!!! yang pahit tak mau dikenang sebab terlalu payau untuk ditelan..Sekian.

Akhirul kalam, yang baik dijadikan teladan yang buruk dijadikan sempadan..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...