Sunday, 30 December 2012

Segmen: TerjahTahun Baru AisyaHumaira'

Assalamualaikum...

Subhanallah, cantik nya gambar pasangan pengantin baru..Dikesempatan ini nk ucapkan selamat pengantin baru, moga berkekalan hingga ke akhir hayat dan mendapat 'waris' yang soleh serta solehah..Aminn...




Rasa menarik pulak segmen INI.. Kalau sebut tahun baru mesti nak sebut baju baru, kasut baru, langsir baru..semuanya baru lahh..hihii.. So, kat sini saya nak sebut azam baru saya bagi tahun 2013..

- Azam yang pertama nak dapat result cemerlang dan pointer CGPA yang tinggi..supaya senang dapat biasiswa..Insyaallah..

-Azam yang kedua nak drive kereta dekat highway balik kampung..Saya sebenarnya takut nak drive tapi ntah macam mna boleh ambik lesen kereta..so, tahun 2013 saya kena jadi lebih berani! :D

Azam-azam yang lain biarlah menjadi rahsia antara saya dengan-Nya..

p/s: kalu dapat topup 30, sya bersyukur sangat..hihiii.. (gurau jerr..V)

27 comments:

  1. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, dhira jejak sini dri segmen yang sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
    hepy blogging :)

    Amin, tips nak dapat cgpa/pngk : doa+usaha+tawakal= kejayaan

    ReplyDelete
  3. assalamkm...dtg sini dari sedmen yg sama
    http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

    ReplyDelete
  4. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  5. gud luck..
    dr segmen yg sme :)

    http://destinicinta.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  6. terjah-menerjah... :)

    http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  7. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  8. salam selamat bersegmen..dr segmen yg sama..:)..done follow..http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  9. Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

    Singgah sini dari segmen blog yang sama

    http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. salam...
    dari segmen yang sama...done follow here...
    http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  12. Hi, kite datang dari segmen yang sama, Happy blogging awak ^^V

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  13. terima kasih kerana join :)

    pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
    http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  15. haii .. assalamualaikum .. hehe .. Wieya pun dari segmen sama juga .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html .. gud luck !

    ReplyDelete
  16. ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
    -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  17. Salam dear..dr segmen yg sama.....btw follow u..good luck :)

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  18. Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

    ReplyDelete
  19. asslmkm tuan blog.. :)
    singgah sini dari segmen yang sama..

    kalau sudi meh la singgah sini kjap ye..^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  21. http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Saya terjah ,, Dari Blogger Baru

    http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  23. terjah sini:D

    http://iniblogrockstar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen sama! jom ke blog nabila =D
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  25. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. join jom http://izza-sakura.blogspot.com/2013/01/segmen-2013.html join tau nt follower akan pun bertambah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...