Thursday, 2 August 2012

Moody semacam

Assalamualaikum.....






MOOD terganggu..... Mid-term dah dekat tapi topic tak cover semua lagi... paling stress kelas ELM2143 @ Drama and Literature....


Yes, i know laa mendalami maksud tu payah dan susah...but, kalaulah lecturer ada untuk membantu, aku pasti topik yang susah pon boleh jadi senang... Tapi sebaliknya pulak yg aku hadapi... Lecturer dilihat tidak membantu malahan menambahkan tekanan ada lar... cakap sekejap A, sekejap D, lepas tu assume 'kami' faham apa yg dia cuba sampaikan... arghhh... 




















saya tak mengumpat yerr sbb tak mention sebarang nama.. Bulan puasa ni..huhuuu









Stop that issue!!! 





yeah, ini lah 1st program aku join sejak berada di cfs... "Workshop Adobe Photoshop for beginner"... program ni under Creative Multimedia Club (CMC) tapi takdek pulak Logo cmc di poster kat atas tu...Lupa suddaaa! haha


well, aku just tolong-tolong menyibukkan diri jaga booth... "sis, nak join???" "br. nak join tak, berminat???" Uih, jadi ala-ala promoter jerr..haha.. 


2 hari jaga booth macam2 ragam manusia aku dapat observe... aku dah dapat agak dari riak muka antara mereka yg nak join ke tak.. :D


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...