Wednesday, 27 June 2012

2nd year first sem

Salam..

Resah gelisah datang bertandang lagi.... sudah masuk 2 minggu aku start sem baru sebagai senior! SENIOR! listen guys, saya bukan berlagak apatah lagi mencari publisiti... tapi saya sedar yang saya menggalas tanggungjawab besar manjaga reputasi senior.. yer lah, adik2 mesti tengok gaya sister-sister lepas itu diaorang tiru.. kalau benda baik Alhamdulillah..kalau benda jahat, Nauzubillah!


Syukur atas nikmat yang diberi.. suka sangat bila tahu dapat tinggal se sem dalam Mahallah Aisyah level 1.. tak payah dah susah payah mendaki tangga macam gunung tahan! haha . Erm.. tapi agak berserabut pada awalnya bila dapat tahu tinggal bersama 6 lagi roomate lain.. bermakna tambah sorang dari sem lepas... memang tak tahu nak letak mana barang-barang..semua jadi tunggang langgang! tapi Allah Maha Adil... kawan-kawan yang bernama Nisrin, Syahida, Aina,Yana, Mira dan Shahira dah jadi 'penyeri' hidup aku sepanjang berada dekat CFS ni.. ^___^ kami share barang, buat lawak sama-sama bagi hilang boring..haha.. Macam kanak-kanak rebena!! So far so good.. not fight at all! :P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...