Saturday, 5 May 2012

New Shoes - flight to China

around 12:37 a.m already... an owl like me still be awake.. :P



let's see what i just bought last friday?????





a pair of shoes!!!!

hari ini officially aku rasmikan 'kasut wedges' baru aku ke Metropoint Kajang.. saja nak test/uji pandu kasut nih selesa ke tak...



jawapannya MEMANG sangat selesa..ringan dan tak sendat.. haha 



macam corak batik! purple colour! haha (a girl like purple crazily)
oke! sesiapa yang berminat nak memiliki kasut handmade design, YOU all boleh cari dekat MID VALLEY, PJ... siapa tak familiar dgn Petaling jaya boleh search kat google map.. :D




tapak kasut macam line7 tapi wedges....


oke jom bincang pasal harga! 

price: RM60 at any size available (but limit count per size)
colour: black, brown, grey, pink, purple etc
stall location: Mid valley, PJ.. level F if i'm not mistaken <3



p/s: comel kan?? kiut kan?? haha.. actually saya tak minat sgt yg colourful..susah nak matching dengan pakaian.. oleh kerana flight ke China pon dah pasti.. tiket pon dah dapat..so, nak laa bergaya dgn stuff yg chantekk..hehe..klu idak jgn harap mak saya bagi beli! :P










2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...