Wednesday, 25 April 2012

mama buli nenek

mama?! nenek?! NOT THE ISSUE..fine!




story begin,


punyalaa syok tidur disiang hari..lebih tepatnya lepas asar..oke, aku tau tak elok, but badan nihh tak tired sgt2.. mind dah overloaded..so, kena refresh..haha (alasan..)


Back to square one, mak aku call and kantoilah... mak aku terus bagi soalan "hmmm, mak nak dapat cicit, teka sapa???" memang tak boleh hadam soalan tu, baru bangun tidur sure lah mamai lagi..kesian kat aku..kesian kat mak aku...huhuu.. oke, time's up! aku hentam je teka,"erm..Roma kott".. mak aku punyala happy macam menang award!! 


Tak sangka Romahyalis dah pregnant.. bunting pelamin mak aku cakap.. hmm..TAHNIAH! bakal ibu dah dia.. Aku??? Opppss, sorry, i'm not interested yet...huhuu. Lepas jerr solat maghrib aku terus call Roma, she explain all, katanya ada alahan teruk,,tak boleh bau suami..dekat dengan suami pon tak muntah! what?? teruk gila alahan.. walaupon aku belom kenal suaminya, but aku kesianlah kat dia.. harap suaminya lebih sabar..




Pregnant?? memang tak berpengalaman.. tapi, ada jugak aku buat research (tengok orang sekeliling)
Nampak cute jerr tengok org pregnant.. mybe she will..










p/s: ayat macam MATANG sangat..hahahaha..sorry



2 comments:

  1. Oh begitukah?
    Saya tertipu. Ingatkan ada nenek tadi =,=

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...