Monday, 9 April 2012

Berangan Dulu...realisasikan Kemudian



Orang tua-tua cakap,dream high as high as You can..hehe..canggih na..
hmm... angan-angan aku tahun ni.. ni bercuti ke luar negara
Alhamdulillah.. 'ANGAN-ANGAN' itu bakal direalisasi kan semester break nanti... 
dalam perkiraan tak sampai sebulan jer lagi..Yeah!!






mana aku nak fly??
hmm..tak jauh sangat..
cuma ke negara China
lebeh specific Hong Kong
selama sebulan aku akan berada di sana..
mesti banyak perkara menarik nak diceritakan..
Inyaallah..semua 'perjalanan' akan diceritakan kat dalam blog nihh..
bukan nak menunjuk!
sekadar nak berkongsi pengalaman berada 'jauh' nun sana :)





takut??
hmm..debaran dah mula terasa nihh..
mne nak tau macam mana berada jauh, jauh pulak dari mak tersayang...
tapi, aku lebih takut nak EXAM yorr...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...