Tuesday, 13 September 2011

Final dah dekat!!!

hai...
Lembab macam siput laa ak nihh.tak .. dah laa x update lebaran 2011... skang dah nk masuk final bru kucar nk update blog bfore 'pencen' sekejap..huhuu


Raya thn nihh takdak beza dgn raya tahun lepas....juz thn nihh lebeh lebeh malas bikin kuih raya..akk aku malas..aku malas...abg aku lagi lah malas malas..huhuu...eh,lpa lak thn nihh kami suma raya ke Terengganu masa raya ke-3 arituhh.. perjalan jauh bikin pinggul serta pinggang rasa nk terpisah dari badan.huh! lagi laa suspen aku kat dalam ketan bila tetiba je keta yg dipandu abg aku brek mengejut, diikuti pulak keta belakang langgar keta kami..tak teruk ponn..juz ter
'cium' sket je..tak tau laa nk salahkan sapa sbb dalam waktu jem..macam2 perangai driver kite leh tengok...but, overall, TERBAEKK!


Cuti raya kali nihh tak lama..lebeh kurang seminggu jerk..pas tu kembali ke universiti..adohaii, dah nasib diri dapat musibah bila dengan tidak sengaja gigi aku patah!! aku nangis siott...mna tak nya..esoknya aku ada speaking test..gila aku wat tak tau ngn gigi yg sudah hilang nihh...haisss..gigi hilang pakwe larii....(ape ak ckp nihh)


Well, smpai agenda sebenarnya... lalalala 22hb Sept 2011 aku dah final sem 1...Sem 1 baru!!! sabar je laa... exam dah dekat, still tak tau nk baca buku ap...english pulak makin lama makin low..abiss, bnyak kali kelas cancel...what ever je laa...yg penting pas exam cuti 3 bulan,... so, nk rancang awal plan mengexpandkan badan nihh..hahaha



final...finale...finalis..suma bikin aku runsing!!! yer dakk...



copy dr fb member:

nothing can be done i think..just wait..and see what happen..then just accept without any word, and face it with calm even it's hard..

dan sorang agy member aku berkata:

Ladies, if a girl ever steals your man, there's no better revenge than letting her keep him. REAL MEN can't be stolen.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...