Monday, 15 August 2011

aA+bB

hello...



you wonder
is it an angel or yet
mybe a sweet dream that you can't forget
so close yet far-fetched
causing you to float on the line
between reality and fantasy

c/o Haunted the nightmares
creates the ecstasy
Hlovate ~ oh poisonous honey
love and hate
driving me crazy

The poison ivy of venus
killing with venom so sweet
you're losing your head
don't want it yet it keep haunting
losing yourself in the suffocating mist

The blind arrows of 
piercing cold ice and
warm melting heart
tearing me apart




lama tak bersua di alam maya nihh.. anyways, i just finished my ept test and also finished my novel till the end..hehe


novel "HLOVATE" always make me 'fly'...this time i read a novel entitle 'aA+bB'.. well, this story terasa macam dekat dgn hidup aku..kisahnya ada similarity ngn aku lbeh2 agy part 'aturan keluaga tu' kenapa??? biarlaa ia hnya menjadi rahsia kisah silamku...hehe..Aku bukan Addin ex head-girl yg telah awl mengalah dengan sakit derita Kucai smpai nk ikut amanat terakhir kembarnya tuhh hingga terpaksa kalah dengn prinsip senditi yg alergik Benz a.k.a Aie..ape ape pon..fullmark buat Hlovate krn berjaya mengarang kisah cinta antara benci nihh... XD

about LOve nihh..nmpaknya makin ramai dah mabuk... eh, hensemlaa mamat tu?! eh, aku suka gila perwatakan dia?! sengal!!

sampai skang aku tak tau npe sume jadi mcm tu..mcm g uni nihh tuk cari spouse jerk... hmmm, aku?? aku still aku seorg fizah yg ego+pemalas... tapi lbeh molek sket dr che addin bertocang dua dengan Hemo-Hemo..hikhikhik




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...