Sunday, 3 July 2011

LOVE LETTER FROM MAK GUARD!

          Sabar je laa..... sengal betol hari semalam...lambat sket pon tak leh... kang aku tak balik terus hostel baru tau..
its better late than never! ye tak?!!

Sian pulak kat my brother sorang tuhh sbb duit dia tepaksa "melayang" RM5+.. tu laaa len kali hantar awal sket yerr..heh heh :(

gara-gara makcik aku hilang appetite nak mamam supper berlaukkan sambal udang ngn nasik plantar... aku bagi kat member2 jerr tolong habiskan... aku lebeh prefer tidor utk hilangkan mood aku yg sebal... (lapar siott)

Hmmm...Khamis nihh nak balik lagi ke tak yerr...cam dah serik jerr...tpi, nilah lumrah dok hostel, baru lah mencabar dan hidop penoh warna warni..kan? kan? kan? :P

Whatever laa..yg penting cuti weekend kelmarin aku happy sangat..lalalala.. aku drive keta kancil akk...pastu aku drive lak AVANZA..hahaha(padahal baru lesen P) tunjuk berani!!!


pengajarannya: aku ngn nabilah kena balik asing2 tak pon betolak awal sket, BIAR CEPAT ASAL SELAMAT... ngeee~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...