Tuesday, 21 June 2011

hidop aku jalani kini~

A month has passed... i am now an undergraduate iium... i bring hope to reach my trophy..hikhik..komainn, speaking pulak ak..opss!



Lama tak update post baru...seiring waktu berjalan, aku sibuk dengan hal-hal study...masih mencari keserasian dengan tempat dan schedule yg tak berapa nak padat actually...hihii.. orang cakap kalau takdak gambaq maka tak best laa org nk baca post2 yg kita update...erm, masih mencari kebenaran fakta dan kenyataan yg tidak berdasarkan sumber itu~ooooo













Adohhh! tak semangat nk upload gambaq2 nihh... slow cam siput wifi nihh... papepon bersyukur je laa ngn apa yg ada...hukhuk

beberapa gambaq nihh sudah cukup menggambarkan keremajaan dan kedewasaan aku..cewahhh

korang layan je laa yerk! ;)




dari kanan, Nabiha, Sal, Sherin, me, and Sya










Dormmate in Nilai ..love u girls!!! :)












hahaha.. sejak dok hostel nihh..asik tepikir nak balik je..asal ari Khamis menjelang,mula laa hati gundah gulana rasa nak balik je...balik pon rumah akk..best jugak laa...asal nmanya 'rumah' hahaha...minggu nihh rsa cam nak balik umah akk lagi..sbb my ili nabilah pon balik jugak...hihii..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...