Tuesday, 28 June 2011

aku kebingungan kerana kebengongngan!!!

 tajuk pon dah penin..bhuhu

Hari nih kelas sket jer... so, byak laa bejalan meninjau kawasan yg tak berapa nak luas nih.. tiap aku nak bangunan C, sure ade society itu club ini... samapai skang aku tak wat decision nak join yg mana satu..BANYAK SANGAT!! kalau laa ada yg tau mne club yg bagus dan banyak aktiviti..sure aku akot cakap org tu... tapi, rata rata aku tanya semua kata best belaka.... abis, takkan aku nak masuk semua kott..tamak betol!! hahahahaha

problema..problema... elaun bila nak mashuk nihh...nak gak merasa guna det elaun...
sabar jelaaa!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...