Friday, 20 May 2011

Selamat tinggal, SAYONARA

Assalamualaikum.. selamat petang sumanya..hehe walau pon daa malam. T-T

Hari ini hari...errm, tak tau laa nk ckp ap..masih tekejut dengan test jpj pagi td kott.... ditambah pulak dgn perasaan keciwa :( tak terpilih nk masuk KPLSPM ambilan julai.. dah laa pape prepare utk uia tak wat agy sbb berharap program perguruan tuhh.. so skang kene kelam kabut uruskan suma laa.. Astaghfirullah..

by the way, ak finally lulus jpj..pas nihh lesen 'P' daa.. Alhamdulillah.. rse mcm nk lompat2 ke kat tengh2 padang sekolah memandu..hahaha, sangat sangat happy..Lalalala.. ye laa, da laa sjak malam td tak tdo lena, bangun seawal 3 pagi gara gara kecut perut.. teringatkan test aja mampu membuatkan jantung ak berdegup kencang mcm sket2 agy nk kne heartattack (laju macam LRT) ..haha..makan pon takdek selera dan perut meragam jerr..aik, pass test je trus suma penyakit hilang??! dasar ak nihh penakut!

hoho, klakar pulak teringat kejadian pgi td..dah pass test pon ak masih taknak balik..berat hati..cehh, takdek laa, just takut laa nk tumpang org yg sembarangan nihh..suma lelaki pulak tuhh.." cekgu, sy taknak balik ngn dorang, sy tunggu cekgu je laa, petang pon petang laa"..bukan ap, ak takut mak ak marah pulak nnt blik ngn org lain...so, better tunggu je laa cekgu...cekgu pulak tunggu ank murid dia yg lelaki test lepas semayang jumaat..ak pa agy dok surau tunngu Zohor..ZZzzzz jap..hehee pastu, dalam kul 3 lepak jap kat kantin konon nak support member2..lastnye kena sakat dek cekgu2 memandu..layan je laa... ade patut sakat ak "jom g test sekali lagi" kte dek sorang cekgu cina..ak pon tekejut mengalahkan beruk jatu pokok "what?", " taknak daa cekgu, sy daa tak sanggup, nak pengsan rasanya!"..suma cekgu gelak kat ak.. hahaha

Hari ini, bukan hanya ak happy..cekgu Rosman ngn cekgu Rosdi pasti lebeh happy.. berjaya jugak nk murid yg agak agak lembab nihh..huahua.. pasnih ak takdak daa kelas memandu, tak perlu daa nk kuar awal2 pagi or petang hnya nk blaja drive..huhuu..touching pulak ak bile teringat sorang member ak 'hasanah'..dulu kami sama hadiri ceramah, wat ujian statik..tpi sakng terpaksa bepisah sbb ak dulu yg test ngn jpj.. :(

hasanah..klu awk baca nihh, ingt tau ak always kawan kau dunia dah akhirat..thanks temankanku mse kite sama2 belajar dulu, jerit2 dalam keta, sma2 bedebar drive utk nek bukit, msj pagi petang....mungkin skang kita akn ada haluan masing masing..tpi, nanti kita pasti jumpa lagii....Goodluck ea jpj nextweek, wat yg terbaik..chayokk!hukhuk

wat my ex'wife'..heheee..thanks psal pengalaman u tuuu..i, sure u akn baca post i nihh..so, thanks alot darlinx..weekk!hahahaha


cekgu Man!! ckgu Di!! cekgu Azura!! cekgu along!! cekgu pink!! Uncle!! akak kaunter!! hasanah!! Ain!! Imah!! Mira!! fatin!! Husna!! mJ!! Fiq!! amerr!! khalida!! Njdah!!  i'm gonna miss u All..


banyak memori manis, tawar, pahit kat sekolah memandu Jelapang Teguhh..berbulan ak wat mcm sek sendiri..akhirnya smpai masa tuk SELAMAT TINGGAL...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...