Tuesday, 10 May 2011

aku selamat mendarat :O

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuhh! :P

Ce cite ce cite....
hhmmmm..ye laa. okehh!

citenye taklah menarik sangat pon...suma pasal AKU. Alahamdulillah..selamat ak hari nihh kne makan ngn harima0..grgrgr! tak tau laa camne ak boley pass ujian memandu KPI (ejaan sbeno ak tak tau)..owg cakaplaa..kne pass kpi dulu bru test JpJ pulakkss~ so skang ak dah pass, means jumaat nihh ak akan ketemu ama bapak JPJ..lalala..skang ak malas nk pikir cuak ke tak nnt..sbb sgt2 ponat dgn situasi siang tdi...

slame nihh ak blajo bwok keta, parking sisi dan parking tiga penjuru..just that it! but today, mse kpi cekgu nak test ak kat jalan bando..dalam kete tuhh, macam soklan panas ak kne jawab..klu tak jawab or beri jawapan negatif akn membuatkan ak GAGAL..huh..ak nih kan minah lurus a.k.a lurus bendul! dia tnya ak jawab..tak bnyak pikir dahh..mne ak tau jawapan uhh will kill me! OMG

nk tau soklan2nyerr..hmm..ab bg tau sket je yerr..bab yg selebehnye ak dah lupa..amnesia pas tekejut td..haha..cekgu tnya betubi-tubi macam machine guns! awk tau jalan A??? ( errm..errmm..Tak!) camne boleh tak tau?! awk tak alert...oke..pandai drive ( hah, yg tuh sy pandai..hehe) good..means awk pass thp satu soklan sy.. (what?!) oke, skang tekan minyak...tekan minyakkk... (okehh!) ...skang awk bg singnel kiri ( haaa..ape..ape??!) huh! camtu laa lbeh kurang soklan2 nyerr..poneng palo aden ngejawabnyeww sehh!

ak nihh kan lurus plus becokk..cepat2 ak cite kat cekgu ak ape yg ak lalui td... ntah laa ak cite tuhh menyinggung dia ke tak..bab tak dapat bce mimik muka cekgu yg power senyapp tuhh..mybe ade laa kot dia kecewa ank murid dia bg jwpn2 yg tak memihak kredibiliti dia sbg cekgu ak!


just tinggal 3 hari nk test jpj..klu lulus ak tak jumpe dah ngn cekgu kesayangan aku tuhh..tetttt! member ak pon ak pasti rindu rinduan nanti..tetttt!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...