Thursday, 7 April 2011

PASS!!!

0pppss!..jgn salah faham pulak ngn tajuk kat ats tu yerr...hikhik...what i mean is pass = lulus...
Alhamdulillah..lpas gak aku jwb test statik bekomputer utk ke pusingn seterusya.. pas nih ade parking sisi, parking 3 penjuru ngn daki bukit pulak.. hah! nh stu agy masalah idopp, aku tak pandai drive!!!! pegang stereng pon aku x penah...boleh ke tidak yerkkk nanti...CUBA JAYA n tawakal je lah,kan....nak wat camna agy..nih je cara yg direstui pihak JPJ utk mambawa kenderaan di jalan raya... esok2 mudah sket aku nak bergerak..

Aku rase aku yg paling betuah kott... ye laa, org len ade sorang je cikgu.. tapi aku ade DUA org cikgu yg sporting2 (stakat nih laa).. pegi ngn cikgu nihh..alih2 blik ngn cikgu len pulak..aleh2 kan best tuhh! hehe.. lgi pon cikgu bedua tuh adik beradik, so, tak jauh bezapun..
tapikan, pling aku heran dlm bnyak2 tempat aku pegi, kelas memandu laa ic aku pling berbakti sekali..kmna nak g mesti kna scan ic ngn ibu jari.. nsib bek ibu jari aku ade jerp.. hahaha.. klu tempat len mne gna ic yg kita ade nihh (aku rasa lahh)..bwhakhakhakk!!



 ****************************
Flashback~ hari pertama aku pergi ke Jelapang Teguh.. seriuslly,suasana mmg tak comfortable langsung.. boy meet girl, so do others thing... Nak watcamna agy layan je lahh.. Zasss, aku kena layan kelas hampir 5 jam..gleww! ape ke pentingnya kne dengar ceramah selama tuh??!! Dari pagi sampai petang aku menetap kat sna nuhh..huh! pas tuhh sder pulak agenda geng budak2 serabutt..arrrghh! xpe laa aku layan je.. :( ... :P
Second day aku lebeh mencabar(cam tajuk kat ats tuhh) exam berkomputer.. Alhamdulillah, selamat aku pass! First time aku jawab soklan dlm komputer..hikhik..nervous + happy lahh akuu..



ok laaa ni jerp my entry ari nh.. kpala nih da pening2.. rse loya pon ade bab skip mkn tengahari td...
bye..
Assalamualikum..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...