Tuesday, 12 April 2011

~kegusaran kemelandaan~

Sdey2 bila memikirkan nasib diri tiada pembelaan... Kegusaran kemelandaan kejiwaan ini hingga tak tertanggung rasanya.. (rsa nak pengsan!).. Makin hari makin bimbang dengan nsib diri, mne taknya, hampir 4 bulan menganggur tak dapat mne2 lmaran universiti lagi..:( hurmm, klu kolej tuhh bnyak call laa msj laa, desperate nakkan pelajar cemerlang cam aku nihh( perasan!)  Aku nihh just ank org kebanyakkan jerr, ank dato; tak pun ank tauke besar boleylah daftar kat kolej..AKU nih??? ukur baju dibadan sendri je laa...kne m'harapkan pinjaman or bantuan biasiswa...

Ada msanya cam aku tolak rezeki jerk bile dpat tawaran masuk kulliah..klu aku terima dulu, mesti skng dah sma2 ngn member struggle jwab muet...Alahaii, nsib diri ( ada nsi ditumpahkn).. mungkin bukan tempat aku 'di situ'...


Ader kate2, jangan mengalah sebelum berjuang..haaaa, ni laa aku nk pastikan kesahihannya..aku pon mencubalah nsib dgn mengisi form ni sjak diiklankan mulai Jan bru2 nihh.. Makluman kte keputusan status permohonan akn diketahui 11 april , pas tu ditukar tarikh kpd 12 April besamaan hari ini (Selasa):



Skang jam di dinding menunjukkan 9.43 malam.. Masih tak dapat berita aku dapat ke tak kplspm tu??? WallahuAlam.. Makluman baru: mungkin keputusan akan diketahui tengah malam ini ataupon esok 13 April.. Segala kesulitan amat lah dikesali..
hmm... xpe laa.. aku akn online lman nih dari semasa ke semasa, mne laa tau Allah perkenankn doa aku...


Btw, sambil menulis sambil makan.. Mlm nih santapan aku adelah homemade 'burger' buatan sendri..yummy2, roti Hi 5 serta telur goreng n cheesedale..sedapppnya :) (^_^)
Sambil menunggu dengan penuh kesabaran......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...