Sunday, 10 April 2011

@@ Dude Herlino ama Bpak muhaemin.. @@

post kli nh bukan psal ak.. kli nih ak nk cite psal org len pulak..hoho

(T_T) ak sgt2 ketinggalan dgn dunia perfileman mlysia mahupon indonesia.. Tp kli nih..aderr org e2 bg maklumat confindencial mngatekan Dude Herlino bru sja melawati negara asing (tak asing bg aku) iaitu Hong Kong! dia dikhabarkan kesana utk mempromosikan filem terbaru dia gandingan bersama Asmirandah! OMG! filem terbaru hasil karya agung Habiburrahman 'Dalam Mihrab Cinta'..filem nih msih dlm proses promosi n tak lma lagi d tayangkn lah tuhh...Oke2, ak bukan nak cite lbeh2 psal filem nih..tp nak cite tmpat ak penah pergi kini juga dude lawati..(islamic union of HK)..seruuu dechh! :p
..sbg buktinya pict nih dihantar melalui MMS kpd aku.. mule2 cam tak pecaya..tp bile dfikirkan blik tak mustahil..dia kn artis n Habiburrahman pon selalu berkunjung ke HK kerna ingin mendekati2 peminat2nya di kalangan TKW dan warga2 indonesia yg menetap disana..


BPak Muhaemin dan Dude Herlino!


Bile ditenung jauh2 mmg sah pict nih dia snap sewaktu mereka berada di kantin Islamic union nihh... teringat aku dengan sweet egg bun n mantao serta dim sum.. Yummmyy!! (tempt nihh still x berubah)
haaa.. mereka bedua nih handsome kan?! hehee.. cam ade mirip2 pulak... OH,teringat pulak mak aku penah
comment MATA aku sma cam Dude nihh.. (waktu lyan sinetron Intan)mak kte mata 'kami' nih cantik dan unik..hahaha.. mybe mate kmi bedua nih pelanduk dua serupa kott (ade ke mata pelanduk?!) ..Sampai sekarang bile nmpak je plakon nih dlm sinetron NIKITA pulak mesti mak bg comment yg sma..huhuu3
 Btw, harap2 lah ak akn ade kesempatan jumpe dgn Dude nihh..tengok dr jauh tak puas lahh..hikhik
yg penting ak harap dpt pegi HK utk keTIGA kalinya ( ogos nihh expired passport ak!!!ahhh! )

lupa pulak nk cite psal org sebelah Dude nih.. mesti ade yg heran spe tu?? spe antar MMS kat ak tuhh?? dua2 pertanyaan tuhh akn dijwb dgn jawapan yg sma..nihh laa my brother in-law n ank dialah yg antr mms tuhh.. :P hoho..Oppsss!








posto: hihihii.. bile bace fb nih td, tertarik ak dgn stu msj spya ak memuatkan cite pasal dia n famili..Akak, Insyaallah..di kesempatan len adik cite psl akk pulakk..tunggu yerr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...