Wednesday, 20 April 2011

aku sudah gian~ T-T

Arrghhh!! errr... arf! arf!

seksanya batin aku ( batin?! )..tangan nih dah gatal nak pegang stereng...cekgu..mna cekgu nihh???? dah dua hari cekgu m'hilangkan diri.. @-@  hep me... give me class driving as soon as possible plezzz~
kawan aku pulak makin sja m'kucarkan idop aku.. msj aj tanya ad kelas memandu ke tak...adoiii, takdek makcikk! (malehh nak reply, keciwo sgt nie...)

perangai plek aku dah makin m'jadi jadi sejak cuti lama nihh... lma sangat dok dlm umh bikin karat ini otak lol...
nak tau camne aku realise tense?! huh, cara ak sama cam org len...
1- klu bosan ak search jerp Facebook, Yahoo Mesengger cari teman chatting!

2- klu rasa rindu ak loading jerp You tube tengok music bank..makin rindu, aku loading vikii.com @ dramasub.com...kat situ banyak drama korea,taiwan best2...

3- klu ak marah, aku just semboq je kt fb, pastu jerit dalam bantal kuat kuat..AAAAAAA!!!!!!

4- klu ak sunyi- ak bukak jerp Blog n sent new post.. tapi kadang2 ak lebeh selesa tulis dlm buku diari..confidencial sket! wwww

5- klu ak ngatok, ak layan jerp cita sinetron, sure tetido~


haaaa, tengok laa schedule ak..padat kan? :(


lagi 1jam 30 mint 'Marimar'... makin ngefan aku ngn cita filipina skang,,mybe sbb ada ding dong dantes ngn marien rivera kott... cita tuh mmg ada 18sx tapi jangan bimbang dude, tv3 selalunya tapis dahh scene tue..hikhik

 
*-* tak boleh lupa kejadian pagi tadi, di mana aku teserempak ust helmi ngn ust marzakh (betul ka eja??).. jumpa kat pekan sehari pulak tue..dekat tempat abg ak nak mengetehh..adoiii, dok pulak sebelah ust.. tak senang dodok ak dibuatnya...malu siottt...kantoi tak pakai stokin td~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...