Saturday, 26 March 2011

@ lepak + makan ngn membew @

Alkisahnya bermula begni...












Seperti yg djanjikan.. aku with kirah n syitah betolak mnuju ke tmerloh bsama 'driver' merangkap abg ak tuk ke rumah our teacher, teacher Balkish. kte org tue2 SAMBIL MYELAM KNE MINOM AIR.. hehe so, kmi pon g laa shopping smentara nunggu jam 2.20 tuk bgak trus ke umh teacher...
tp x paus hati btoi ak ble check kat BSN alaunn aku tuhh TAK MASHUK2 lgiii.. haiieee berjanggut lah aku nak tunggu.. agaknya ak anak 5 esok bru kuar kott elaun tuhhh... Xpe2.. aku sabo... tepakse laa ak gne det yg sket2 tuh jimat2... hmm..xleh nak shopping sakan langsungg!!! arrghhhh..
Xpe.. hari baik niat baikk.. msuk je waktu zohor, ak trus g masjid tuk solat smbil tunggu member sorang lgi, hasanah bab ktenye nak ikott sme ke umh teacher...

pas je solat, trus keta kancil aku bergolekkk ke destinasi..org kta malu betanya sesat jalan.. tp dah tanya org pon still sesat.. ape daaaa! puas memusing kawasan taman tu.. tepakse call teacher n hasanah call member tnya alamat ngn pandu arah... pusing2 laa aku stu kwsn yg byak taman2 tu.. taman bahagia 34, taman bahagia 35.. bla bla bla.. huh! tobat taknak sesat daaa.. penin tau mikir lmbat smpai n duet kedit abess! ayakkk

aku pon smpai.. eh,btoi ke umh teacher nih.. gyenye cam keta teacher tuhh!! hhmmm.. alihhh2, teacher sndri kuar tnpa disuruh utk greet kmi... n upaya daa rmai member smpai dulu... hahh

hmm.. teacher hidang minom air oren ais ngn spagetiii.. mavulussss! sedapnya spagetii tu bab ade ingredient yg aku ske.. mushroom butangg.. perghhh sdakkk oiii! nak tmbah!! hahaha malu eh aden nak lgii...


membew2 aki lambat beno smpai... tp diorng pling best dpt mkn abes spagetii tuhh! nakk!! majlis kcik tu diakhiri dgn sesi photoshoot kmi..n ucapan ringkas dan padat dr teacher.. thanks 4 every thing..SARANGHAE...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...