Sunday, 20 March 2011

hidup di plkn part 4- hobi aKu !

okay2, aku tau mesti daa boring asik dok cite psl plkn kan?! plkn part 1, part 2..bla bla bla... hmmm

Aku kat sne ada gak waktu2 boring tahap gabann..TAK TAU MENDERR nak buat.. jadinya, aku ada something yg m'jadi peneman setia dikala ku kesepian..nak tau ape??? jeng..jeng...

my diari!! (0o)"        










huh,ni laa buku diari aku..suma peristiwa2 pahit, manis hidup d plkn ada kat dalam nie...suma rahsia aku da kat dlm nih..shhyy







tengok isinya..cam budak2 ayat aku tuhh..erghh, malunyaaa!!! well, nih bukan satu2nya diari aku ad..banyak lagi sbenanya...hmm..aku mula start tulis diari sjak aku dibangku sek rendah..dr kecik aku mula menyimpan something tuk djadi bukti peristiwa tu penah berlaku.tak kira laa dlm bentuk diari atau buku scrapt atau photo album... manusia kan cepat lupa, so, adanya bukti2 nie snang nak ingat bila hari tua nanti..cehh



Setiap waktu lapang tak kiralaa malam or siang..mesti aku akn tulis DIARI... aku sanggup menyuluh with my old torchlight gara2 nak tulis peristiwa penting yg berlaku..kwan stu dorm daa tau daa habit aku..diaorg pon respect habit aku tuh dgn tidak menyelongkar or paksa aku tuk tau isi kat dalam diari tuh...THANKS BABE!
tapi kannn,klu depa bacapon bukannya apa..it just between me. tak kepoh2 laa aku nak ngumpat or caci maki org dlm tuh..diari aku tu just nak ingat yg baik2 jeww...



okay laa..mybe len kali aku akn tonjolkan my diari yg lain2 k...see yaaa!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...