Sunday, 20 March 2011

hidup di plkn part 3- rajin kmi ke surauu


tau tak ape tu?! ni la ketas hafalan waktu aku d plkn dulu... ketas nie mesti djga cam jaga nyawa sendiri bab klu tak mybe akn meragut nyawa kwn2 aku.. hehe kejam jerr bunyiknyerr..
ketas nie mesti dbwa bgi setiap 5 waktu solat bejemaah..paling penting waktu maghrib dan insyak laa...ust aku sorang nie tegass..sgt2 tegas..kalah harimau mengaummm
Rajin sudaa suma pelatih solat 5 waktu berjemaah..x dak spa berani ponteng!! 



ape2 pon ketas ni m'jd ruang utk ak habiskn masa bezikir smentara menunggu solat bejemaah yg seterusnya...ketas nie serba ada smpai ke al-mathurat..


hah mesti korang nak kenal spa ust kami d kem kan?!!!! ust ni bukan calang org tau..beliau belatarbelakangkn kareer askar tau..tak sure laa beliau ni tentera laut atau udara...tentera udara kott~~ smart orgnya..hehe haaaa...let's check this out!!













daa tengok orgnyer kan..encem kan?! opppsss..sowy, beliau sudah bepunya!!.. hati beliau kepunyaan ustazah kami... suami isteri sama-sama membimbing kami ke jalan yg luuuruuuussss~~





ust nie ada dua hobiii.. hobi yg petama beliau ska nyakat kami....mesti soh kami cangkung2 tak pon hentak kaki smpai pencemaran udara kat padang p.ramleee tu..ade je modalnya ala ala tunjuk muka yg garang tuk takutkan kami..( aku nmpak dia cover senyum bila kami bjaya disakat) hahaha.. Hobi kedua beliau lak ska snap n capture muka2 kami yg cam2 pesen gna kamera PINKnya..mcm gamba yg kat ats tu laaa.. paling tak nahan dia ska snap waktu pelatih tgh tidor..ntah bpe kali muka aku nie kna snap! malu siottt!!





okey laa takat tu je laa entry aku kli nie..babaiii

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...